Neustále se snažíme vylepšovat náš katalog a nezávislý srovnávač bankovních a nebankovních půjček. Pravidelně pak podle souhrnného hodnocení a komentářů v diskusích pod jednotlivými produkty sestavujeme žebříček nejoblíbenějších půjček. V tomto listopadovém přehledu bychom vám rádi prezentovali nejlepší online půjčky od prověřených poskytovatelů, u nichž se zodpovědný žadatel 100% nemusí obávat žádných nekalostí.

Nejlepší první půjčka zdarma

Japonská půjčka od Home Creditu si nachystala pro všechny nové zákazníky časově omezenou nabídku první půjčky absolutně bez úroků (RPSN je 0 %). Každý žadatel, který svou půjčku splatí v termínu 30 dní dostane veškeré poplatky zpět a nepřeplatí tak půjčku ani o korunu. Konkrétně lze takto získat až 10 000 Kč zdarma na cokoliv. Akce ovšem platí pouze do 31. listopadu 2015, pokud si tedy chcete půjčit peníze u této společnosti poprvé, radši neváhejte. Lepší nabídku bezúročné půjčky na českém trhu momentálně nenaleznete. Japonská půjčka je navíc bez skrytých poplatků, bez nutnosti dokládat finanční příjem a je dostupná i žadatelům se záznamem v registru SOLUS, seniorům, studentů a rodičům na mateřské dovolené.

Nejlepší nebankovní půjčka

123půjčka funguje jako online tržiště nabídek od 100% prověřených poskytovatelů, díky tomu patří tato půjčka mezi nejvíce schvalované nebankovní půjčky (schválí až 90% žádostí). V praxi to funguje tak, že klient může vyplněním jednoho nezávazného online formuláře poptat půjčku u více poskytovatelů najednou. To samozřejmě šetří čas a zároveň zvyšuje šanci na schválení – po obdržení nabídek si samozřejmě sami zvolíte nejlepší nabídku. V systému jsou pouze prověřené společnosti a 123půjčka je bez kontroly registru SOLUS a bez ručitele, obvykle navíc ani není nutné dokládat finanční příjem (u menších částek). Půjčka patří mezi nejvyhledávanější na našem webu (tisíce žádostí měsíčně).

Nejlepší půjčka před výplatou

Pokud si chcete půjčit pouze menší částku tzv. před výplatou, tedy na krátké období (max. 30 dní), pak máte možnost vybírat z nabídek stovek poskytovatelů. V ČR jich působí opravdu nebývale velké množství. Oblíbená IQ půjčka funguje obdobně jako výše zmíněná 123půjčka. I zde je možnost jednou nezávaznou žádostí oslovit více poskytovatelů současně. Až 92% žádostí je navíc ihned schváleno a zprocesováno. IQ půjčka je tak velmi dobrou variantou, dostupná je bez kontroly registru dlužníků SOLUS, bez dokládání finančního příjmu a chlubí se také velmi rychlým vyřízením a převodem peněz na účet.

Nejlevnější bankovní půjčka

V bankovním sektoru je – nejen v segmentu půjček a úvěrů – opravdu těsno. Vybrat tak nejlepšího poskytovatele je složité a i hodnocení bank je na našem webu celkově velmi vyrovnané. Produkt, který je jeden měsíc nejlepší může být další měsíc sotva v TOP3. Banky se totiž předhánějí v sezónních akcích a bonusech za včasné splácení. GE Money Expres půjčka u vás boduje zejména velmi vysokým úvěrovým limitem a dlouhou dobou splatnosti, navíc má nízkou úrokovou sazbu a akci v níž vrací až 500 Kč za každou řádnou měsíční splátku.

Autor článku:

S ohledem na datum vydání tohoto článku nemusí být všechny uvedené informace aktuální.
Vždy aktuální informace a parametry naleznete na stránkách daného poskytovatele.


Přečtěte si také…